Dam tot Damloop 2017 (16KM) | Amsterdam-Centrum

datum: zondag 17 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Dam tot Damloop 2017 16KM | Amsterdam-Centrum

Loop mee voor WereldOuders! Meld je nu aan!

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Met meer dan 50.000 deelnemers, 250.000 toeschouwers en een ongeëvenaarde sfeer is het ieder jaar één grote happening. Daarnaast maakt het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, dit evenement erg bijzonder.

Dit jaar vindt op zondag 17 september de 32e editie plaats van de Dam tot Damloop. De afstand is op de zondag is 10 Engelse Mijl (16KM) door o.a. de IJtunnel en de versierde straten in Amsterdam-Noord.

Doe jij mee aan de Dam tot Damloop voor WereldOuders om zo een verschil te maken voor thuisloze kinderen in Latijns-Amerika?

Je loopt mee onder de naam van WereldOuders en we gaan ervan uit dat je je beste beentje voorzet om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen voor onze kinderen in Latijns-Amerika.

Start een actiepagina
Laat je sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie. Dit geld gaat direct naar de kinderen in de familiehuizen van WereldOuders. Er is geen minimaal op te halen bedrag, maar het streefbedrag is minimaal 250 euro per persoon.

Wees er snel bij, want vol=vol!

Meer informatie over de Dam tot Damloop is te vinden via https://www.inactievoorwereldouders.nl/evenement/dam-tot-damloop-2017 en http://www.damloop.nl.

bron: https://www.facebook.com/events/400627000270295/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam