Douwe Bob & Dutch String Collective - Heartstrings | Koninklijk Theater Carré

datum: woensdag 11 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Douwe Bob  Dutch String Collective - Heartstrings | Koninklijk Theater Carré

Vorig jaar stond Douwe Bob voor het eerst in Carré en verkocht meteen helemaal uit. Niet meer dan logisch dat hij ook met zijn nieuwe programma Carré aandoet. En, hij komt niet alleen.

Douwe zijn carrière kun je gerust een jongensboek noemen. Een jongensboek waarin de hoogtepunten elkaar in een bizar hoog tempo opvolgen. Het ene hoofdstuk nog mooier dan het andere. En dan? Dan is het toch een keer tijd voor gas terug. Of: Slow Down, zo je wilt. En dus besloot Douwe dat hij een romantisch programma wil brengen met een strijkorkest én vijfkoppige band.

"Ik wil op het podium mijn hart laten spreken en het publiek daarmee in het hart raken. Ik jaag mijn dromen achterna, wil risico's nemen. Dat ik naar Carré een prachtig strijkorkest mee kan nemen is een droom die uitkomt. Ik ben verliefd op de georkestreerde pop van de jaren '60 en '70. Dusty Springfield, Glen Campbell, Harry Nilsson, dat zijn mijn helden. Geïnspireerd door de songs uit die tijd ga ik in Heartstrings op zoek naar de kern van mijn eigen liedjes."

Douwe Bob bracht in vier jaar tijd drie unaniem lovend ontvangen albums uit, won tweemaal achtereen de prestigieuze Edison Popprijs, speelde Pinkpop en talloze andere festivals plat, verkocht keer op keer zijn volledige clubtours uit en vertegenwoordigde Nederland op het Songfestival.

bron: https://www.facebook.com/events/1323493527743573/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam