The Dubbeez in Paradiso (verplaatst) | Paradiso Amsterdam

datum: donderdag 8 februari 2018

The Dubbeez in Paradiso verplaatst | Paradiso Amsterdam

Let op: dit concert is verplaatst van 5 oktober naar 8 februari! Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 7 februari 2018 worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie:

https://www.paradiso.nl/nl/over/kaartverkoop/76/

De jonge Amsterdams/Almeerse reggaeformatie The Dubbeez bewijst dat goede reggae tijdloos is. Dit septet weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 te geven. Met het strakke ritme-tandem Earl op drums en zijn zus Olivia op bas legt The Dubbeez een solide fundament onder hun eigen, sprankelende composities. De vocals van Quincy en Joanne houden het dansend publiek bij de les, terwijl de strakke synthesizerlines van Bobby, en de stratosferische improvisaties van gitarist Mills op zijn Fender het geheel onder aangename spanning zetten.
Toen The Dubbeez vorig jaar in Amsterdam mocht openen voor Alpha Blondy kreeg het jonge zevental met gemak de grote zaal van Paradiso aan het dansen. Met hun aanstekelijke energie, gloedvolle vocalen en goed doordachte songs mag The Dubbeez nualgelden als een grote belofte, die ook buiten de wereld van reggaeliefhebbers de muziekliefhebbers heeft weten te overtuigen. Getuige de vele optredens op zowel world music, reggae en popfestivals alsmede de uitverkiezing voor Noorderslag 2017 en een daarmee samenhangende TV optredens. In het voorjaar van 2017 hebben de The Dubbeez hun debuutplaat opgenomen in Kingston, Jamaica.

The Dubbeez in Paradiso
8 februari 2017
Deuren open: 22:00
Aanvang show: 22:15
Tickets: €8,- exclusief lidmaatschap (3,50 pm)
Voorverkoop start aanstaande vrijdag via http://paradi.so/Dubbeez-tickets

bron: https://www.facebook.com/events/655734491290833/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam