YIN YOGA (gratis voor al onze clienten) | Praktijk Chiropractie Volendam

datum: woensdag 13 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
YIN YOGA gratis voor al onze clienten | Praktijk Chiropractie Volendam

In verband met ons 15 jarig bestaan hebben we een hele leuke activiteiten kalender gemaakt met allemaal leuke en gezonde workshops/lezingen. Wij starten op 13 september met een les YIN YOGA door Sylvia Schaefer, welbekend door de powerYoga les die ze geeft bij Sportcentrum Atlas. Wacht niet te lang met inschrijven, want er is maar beperkte ruimte.

Sylvia Welsing-Schaefer, arts en yogadocente, zal een introductieles YIN yoga komen geven.
YIN yoga is een rustige vorm van yoga. De houdingen focussen zich vooral rondom de wervelkolom en het bekken. De houdingen worden grotendeels liggend gedaan en worden lang vastgehouden. Door lang in een houding te blijven creƫer je rek (stretch) of druk (compressie) op een bepaald gebied. Dit zorgt niet alleen voor effect op je spieren, maar juist ook voor effect op het diepere (YIN) weefsels zoals fascie (bindweefsel), kraakbeen en botten. Door lang in een houding te blijven en diep te ademen wordt tevens het kalmerende zenuwstelsel gestimuleerd.
De les is voor iedereen geschikt. Jong/oud, soepel/stijf, ervaren/onervaren. Iedere houding kan worden aangepast op het eigen niveau. Tevens ben je welkom bij klachten en/of blessures (graag wel de docent op de hoogte stellen).
Graag meenemen: een eigen (yoga)matje of een groot badlaken (evt een meditatiekussen of een ander klein kussentje). Trek makkelijke kleding aan, zorg voor iets warms (trui en sokken).

Voor meer informatie en inschrijven zie http://praktijkchiropractievolendam.nl/de-praktijk/activiteiten-kalender

bron: https://www.facebook.com/events/478403252546665/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam