Diefstal bij babbeltruc

vrijdag 22 mei 2015

Zaandam - Donderdagmiddag omstreeks 12.30 uur werd een 84-jarige vrouw het slachtoffer van diefstal van haar portemonnee. Bij haar woning aan de Simon de Witstraat meldde zich een man die zich uitgaf als pakketbezorger.

De man vertelde een pakketje voor de vrouw te hebben, waarvoor betaald moestworden. Het slachtoffer liet de man binnen in haar woning om te betalen. Eenmaalbinnen in de woning zei de bezorger dat de vrouw op dat moment even niet konpinnen, en vroeg om een glas water. Toen de vrouw terugkwam met een glas water,was de pakketbezorger weg. Hij had toen al de portemonnee van de vrouwweggenomen.

Eerder die middag heeft de man het bij een ander adres in de buurtgeprobeerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de man.Hij voldoet aan het volgende signalement:

- rond de 25-30 jaar oud

- Noord-Afrikaans uiterlijk

- spreekt goed Nederlands

- normaal postuur

- droeg grijze kleding

Getuigenoproep

Heeft u donderdagmiddag iets verdachts gezien rond de Simon deWitstraat? Of heeft u informatie over de verdachte? Neemt u dan contact op metde politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam