Jongen gebeten door honden

woensdag 2 december 2015

Zaandam - De politie is op zoek naar drie vrouwen die op dinsdagmiddag 1 december hun honden uitlieten in de Burgemeester in ’t Veldpark aan de IJdoorn in Zaandam. Een 17-jarige jongen raakte gewond door hondenbeten. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Op dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur liep een 17-jarige jongen uit Zaandam in het park. Hier wandelden ook drie vrouwen, die hun honden uitlieten. Het ging om een grote bruine hond, een zwarte pitbull-achtige hond en een witte hond. Plotseling kwam de zwarte hond op de jongen toegerend. Hij sprong tegen de jongen op. Ook de bruine hond sprong tegen de jongen op. Een of beide honden beten het slachtoffer in zijn kleding en zijn gezicht. Het slachtoffer mist een tand en heeft verwondingen in zijn gezicht.

De vrouwen riepen de honden terug, maar bekommerden zich verder niet om het slachtoffer. Zij liepen verder richting de Schepenlaan. Hun identiteit is niet bekend. De politie verzoek de vrouwen om zich te melden. Eventuele getuigen, die het incident hebben zien gebeuren of die de vrouwen kent, wordt verzocht te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

(2015286967)

bron: politie.nl | Categorie: dierenleed


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam