Alerte getuigen helpen politie

zaterdag 18 april 2015

Koog aan de Zaan - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 25-jarige inwoner van Wormerveer aangehouden, op verdenking van het verlaten plaats ongeval

Op de Leliestraat met de Zuideinde had rond middernacht eenaanrijding plaatsgevonden tussen twee auto?s waarvan 1 was weggerreden. In deauto die achterbleef bleken twee gewonden te zitten, die werden overgebrachtnaar het ziekenhuis.

Door alerte getuigen kon de politie een zoektocht instellen naarde weggereden auto. Hierdoor werd de betrokken auto teruggevonden en werdwederom door alerte getuigen informatie gegeven, waardoor de politie goed konachterhalen waar een verdachte zich mogelijk zou ophouden.

De politie heeft hierop een 25-jarige man aangehouden die eenlichte verwonding had aan zijn hoofd. Deze man verklaarde dat hij als bijrijderhad gereden en niet zelf achter het stuur had gezeten. De politie heeft de manaangehouden en een nader onderzoek ingesteld.

De afdeling Verkeersondersteuning stelt een onderzoek in, o.a.mede om te kunnen vaststellen wie er heeft gereden.

2015095835

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam