Politie zoekt getuigen bedreigen buschauffeur

vrijdag 13 maart 2015

Zaandam - Vrijdagmiddag rond 12.15 uur is ter hoogte van het NS station de chauffeur van een lijnbus bedreigd door een nog onbekende man op een fiets. De politie is op zoek naar deze bedreiger en wil graag in contact komen met mensen die die getuige zijn geweest van dit voorval.

Bij de bushalte sprak de man de chauffeur aan en haalde eenuitklapbare zaag tevoorschijn die hij op de chauffeur richtte. Even daarvoor hadde buschauffeur de fietser over de Vinkenstraat zien rijden waarbij de fietsergeen voorrang verleende aan een auto. De buschauffeur en de fietser haddendaarna even oogcontact waarna de busschauffeur verder reed naar de eindhalte.Hier trof hij de fietser aan en werd hij door hem bedreigd. De onbekende ging erdaarna vandoor en liet een hevig geschrokken buschauffeur achter. Debuschauffeur is verder gereden maar heeft aangegeven later alsnog aangifte tewillen doen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien ofdieweten wie de man op de fiets was.

Signalement:

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Zaandam via0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2015064368-1

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam