Hennepplantage ontmanteld

maandag 27 januari 2014

Purmerend - De politie rolde zondagmiddag een hennepkwekerij op aan de Einsteinstraat.

Een getuige rook een sterke henneplucht en schakelde de politiein. De politie gebruikte een warmtebeeldcamera om te controleren of er bij eenwoning sprake zou kunnen zijn van het kweken van hennep. De woning straaldewarmte uit en de ramen waren beslagen. In de woning stond een in werking zijndeplantage met 287 planten. De stroom bleek op illegale wijze afgenomen. Dekwekerij is ontmanteld en de softdrugs en de goederen zijn in beslag genomen envernietigd. De politie doet verder onderzoek in deze zaak.

Hennep telen is bovendien een misdrijf, en dus strafbaar. En erzijn nog veel meer risico?s. Hennepkwekerijen zijn ook levensgevaarlijk. De kansop brand, wateroverlast, kortsluiting en ontploffing is groot.

Hennep telen is een misdrijf en dus strafbaar. Hennepkwekerijenzijn dan ook levensgevaarlijk. De kans op brand, wateroverlast, kortsluiting enontploffing is groot.

Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uwbuurt zit? Meld verdachte situaties! Bel de politie via 0900-8844 of bel MeldMisdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op eenhennepkwekerij:

- Aanwezigheid van hennepgeur

- Onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast ofelektriciteitsaansluiting

- Constant zoemend of ronkend geluid

- Beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam