Babbeltruc

woensdag 29 juli 2015

Landsmeer - Op dinsdagmiddag werd een 82-jarige vrouw het slachtoffer van een babbeltruc.Bij haar woning meldde zich een vrouw die zich uitgaf als ambtenares van de gemeente Landsmeer. Zij kwam informeren of alles goed geregeld was met d zorg. Toen het slachtoffer de vrouw binnenliet, deed zij de voordeur vermoedelijk niet goed op slot. Terwijl de verdachte het slachtoffer bezighield is vermoedelijk een handlanger de woning binnengekomen en heeft daar geld en sieraden gestolen.

De verdachte was een blanke vrouw van ongeveer 25 jaar oud enmet een lengte van 1,65 tot 1,70 meter. Zij had een slank postuur, gekruldhalflang blond haar. De vrouw droeg een grijze rok en een donkergrijs shirt.

De politie is op zoek naar getuigen die de vrouw herkennen.Mogelijk bent u zelf slachtoffer van deze oplichtster geweest. Neemt u dancontact op met de politie op tel.nr. 0900-8844.

De politie adviseert mensen om nooit vreemden binnen te laten.Medewerkers van gemeente, zorginstellingen, banken etc. komen nooitonaangekondigd aan uw deur. Zij kunnen zich ook altijd legitimeren.

2015183983

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam