Getuigenoproep mishandeling bushalte Tramplein

maandag 29 december 2014

Purmerend - Zondagochtend 21 december rond 07.15 uur werd een 35-jarige man uit Zuidoostbeemster het slachtoffer van een mishandeling bij de bushalte Tramplein. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stond te wachten op de bus bij de halteTramplein. Omdat debus waarop het slachtoffer wachtte uitviel, liep hij de brug over om aan deandere kant van het kanaal een bus te nemen. Op weg hiernaartoe passeerde hetslachtoffer twee jongens. Er ontstond een woordenwisseling. Het slachtoffer liepdoor, maar werd niet veel later ingehaald door het duo en meerdere malengeslagen.

Het duo voldoet aan het volgende signalement:

Jongen 1

Het gaat om een jongen van ongeveer 17 jaar oud. Hij heeft een blanke huidskleuren is ongeveer 1.70m. De jongen heeft een normaal postuur, was donker gekleed endroeg een wit petje.

Jongen 2

De andere jongen is wat groter dan jongen 1 (>1.70m.), beschikt over eennormaal postuur en droeg ook donkere kleding.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Heeft u iets gezien opzondagochtend wat mogelijk met deze mishandeling te maken kan hebben? Neemt udan Contact op met de politie in Purmerend op telefoonnummer 0900-8844 (lokaaltarief).

2014262593

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam