Leden Outlaw Motorcycle Gang betrokken bij vechtpartij

maandag 27 oktober 2014

Zaandam - Zaterdagavond 25 oktober omstreeks 23.15 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden in de Boomgaardsstraat waar leden van Outlaw Motorcycle Gangs bij betrokken waren.

Bij de politie kwam een melding binnen dat er ongeveer 10 personen betrokkenwaren bij een vechtpartij voor een horecagelegenheid aan de Boomgaardsstraat.Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij tientallen personen aan waaronderenkele leden van de Outlaw Motorcycle Gang Satudarah. De vechtpartij wasinmiddels beindigd.

Een persoon had letsel op aan zijn hoofd opgelopen. Hij wilde echter geenaangifte doen en wilde ook niet vertellen wie dat letsel had veroorzaakt. Allebetrokken personen zijn gecontroleerd en hebben op verzoek van de politie destraat verlaten.

Boven de wet

Bij de politie is bekend dat Outlaw Motorcycle Gangs zichzelf boven de wetplaatsen en mensen veelal angstig zijn voor leden van Outlaw Motorcycle Gangs.Het is ook bekend dat zij om die reden soms geen aangifte of melding durven tedoen tegen hen. De politie tolereert niet dat mensen zich buiten de wet stellen.Daarom houden wij extra toezicht op Outlaw Motor Gangs en treden wij op bijeventuele overtredingen en/of misdrijven. Verklaringen van getuigen enslachtoffers zijn voor de politie wel van groot belang om leden van dezeOutlawbikers aan te pakken.

(2014211048)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam