Vrouw dood in woning

dinsdag 12 mei 2009

Maandagmiddag werd de politie gebeld dat er een vrouw gewond was geraakt in een flatwoning aan de Goethartstraat in Zaandam. De politie ging met meerdere eenheden naar het adres. Ter plekke troffen ze in de woning een 39-jarige vrouw aan. Een buurvrouw en later de politie en het ambulancepersoneel hebben nog geprobeerd haar te reanimeren. De traumahelikopter werd ingeroepen, maar al snel weer afgebeld. De vrouw is in haar woning overleden.
Er is een schot gehoord maar het is nog onduidelijk wat zich in de woning heeft afgespeeld. Sectie moet uitwijzen wat de doodsoorzaak is geweest. De politie houdt rekening met een conflict in relationele sfeer. De politie heeft de 36-jarige echtgenoot van het slachtoffer aangehouden. Hun drie kinderen en overige familie zijn in eerste instantie opgevangen in het hoofdbureau van politie in Zaandijk. Later zijn de kinderen ondergebracht bij familieleden. Familierechercheurs van de politie staan in contact met de kinderen en slachtofferhulp is ingeschakeld. De politie heeft de woning en de directe omgeving van de flat afgezet voor sporenonderzoek. Er is met een speurhond gewerkt en mensen in de buurt zijn bevraagd. De plaats delict wordt bewaakt door de politie zodat er tactisch en forensisch onderzoek kan worden verricht. Getuigen die nog niet zijn gehoord door de politie wordt verzocht zich te melden bij de centrale recherche via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam