Getuigen gezocht aanrijding met ernstig letsel en mishandeling

zaterdag 20 april 2013

Zaandam - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding met ernstig letsel op de Zuiddijk, vrijdagmiddag rond 17.10 uur tussen een bromfietser en een snorfietser.

n van de betrokkenen, een 21-jarige man uit Westzaan, liepzeer ernstig letsel op, de andere partij liet het slachtoffer in hulpelozetoestand achter. Een getuige die de andere betrokkene van de aanrijding weg zaggaan en hem weer terug wilde brengen naar de plek van het ongeval, kreeg eenbijtend goedje in zijn ogen gespoten.

Na onderzoek heeft de politie de andere betrokkene van deaanrijding kunnen traceren.Het gaat om een 16-jarige Zaandammer. Hij is op zijnwoonadres aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt deprecieze toedracht van dit ongeval en de mishandeling waarbij de getuige met eenbijtend goedje bespoten werd. In verband met het onderzoek is de politie nogdringend op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u informatie die kanhelpen bij het ophelderen van deze zaak, neemt u dan contact op met de politiein Zaandam via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam