Getuigen gezocht overval Aldi in Zaandam

zaterdag 17 september 2016

Zaandam - Het overvallenteam van de politie zoekt getuigen van de overval op supermarkt de Aldi aan de Dr. H.G. Scholtenstaat te Zaandam die vrijdagavond even voor sluitingstijd (21.00 uur) plaatsvond.

Twee mannen bedreigden het personeel met een vuurwapen en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. Het personeel is erg geschrokken, maar bleef ongedeerd.  De politie werd gealarmeerd en die heeft onder meer een speurhond ingezet, sporenonderzoek verricht , een oproep via Burgernet gedaan en social media ingezet. De politie wil graag in contact komen met meer getuigen die iets kunnen vertellen over de daders.

Het volgende signalement werd van het tweetal doorgegeven:

 

 

 

 

Ze hadden ook een tas bij zich.

Na de overval liepen ze de winkel uit in de richting van de Slachthuisbuurt. Het kan zijn dat ze even verderop gebruik hebben gemaakt van een voertuig.

 

Hebt u gisteravond rond 21.00 uur iets verdachts gezien rondom de Aldi aan de Dr. H.G. Scholtenstraat?  Denkt u te weten naar wie de politie op zoek is? Belt u dan via 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

 

2016208401

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam