Getuigen gezocht van straatroof

dinsdag 22 oktober 2013

Zaandam - Een 20-jarige man uit Zaandam verklaarde dat hij donderdag 17 oktober, tussen 17.00 uur en 17.30 uur, slachtoffer is geworden straatroof.

De man bevond zich op de Panneroodstraat in Zaandam en leundetegen een obstakel aan terwijl hij op zijn smartphone keek. Een onbekende mansprak hem aan. Hij beroofde de Zaandammer van een sieraad. Er ontstond eenworsteling tussen de twee waarna de verdachte ook nog de smartphone van hetslachtoffer afpakte. Het slachtoffer kwam op de grond terecht. De verdachtetrapte de Zaandammer meerdere malen terwijl hij op de grond lag. Het slachtofferheeft geen letsel overgehouden aan de mishandeling. Daarna pakte hij ook nog defiets (blauwe damesfiets van het merk Gazelle) van het slachtoffer en verdweenin de richting van de Martin Lutherkingweg. Het volgende signalement van hetslachtoffer is bekend bij de politie:

De politie startte een onderzoek maar wil graag in contact komenmet getuigen. Zij worden verzocht zich te melden via: 0900-8844. Liever anoniem?Belt u dan: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam