Getuigenoproep: poging beroving

maandag 30 december 2013

Purmerend - Zaterdag 28 december, tussen 17.50 uur en 18.00 uur, heeft een onbekende man geprobeerd een 51-jarige vrouw uit Velserbroek te beroven.

De vrouw had gewerkt in een winkel aan het Wormerplein en liepsamen met een collega naar het De Vriesplein. Toen ze bij haar auto was voeldeze plotseling iemand aan haar tas trekken. Er ontstond een worsteling.Uiteindelijk rende de verdachte naar een poort en verdween uit het zicht. Deman, slank van postuur, had een pet op, hij droeg een donkere, gewatteerde jasmet capuchon en een donkere spijkerbroek.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt de zaak en wil graag in Contact komen met getuigen.Specifiek is de politie op zoek naar een persoon die op de hoek van hetWormerplein en De Vriesplein vermoedelijk stond te kijken naar de pogingberoving. Ook stond er ten tijde van het incident een witte bestelbus geparkeerdmet de lichten nog aan. Mogelijk dat de inzittende iets gezien heeft. Getuigenworden verzocht Contact op te nemen via: 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan metMeld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam