Politie zoekt getuigen overval

woensdag 3 mei 2017

Zaandam - Woensdagochtend zijn een 31-jarige man en een 28-jarige vrouw het slachtoffer geworden van een overval. Dit gebeurde rond 03.15 uur in een parkeergarage aan de Conradwerf.

Toen het echtpaar de lift wilde instappen, werd zij belaagd door drie mannen. De mannen hielden mogelijk een vuurwapen gericht op de slachtoffers en eisten geld. Toen het vrouwelijke slachtoffer begon te schreeuwen, sloeg het drietal direct op de vlucht. Een getuige, die wakker was geworden van het gegil, zag dat de drie mannen op één zwarte scooter zijn gestapt. Zij zijn daarna over het fietspad onder het tunneltje in de richting van Zuiddijk gereden. Het drietal heeft niets buiten gemaakt. De mannen zouden alle drie ongeveer 1,72 meter lang zijn en droegen zwarte kleding, handschoenen en hadden zij hun gezicht bedekt. Eén van de mannen zou opvallend dun zijn.

De politie roept getuigen van de overval op om zich te melden. Alle informatie is welkom. Mogelijk dat de personen eerder al in de buurt van de Conradwerf zijn geweest. Ook dan horen we het graag. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.

2017089920

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ilpendam | 112 alarmeringen Ilpendam | Goedkoop Tanken in Ilpendam | Supermarkten in Ilpendam | Weerbericht Ilpendam